KAMAGRA GEL ORAL JELLY

KAMAGRA GEL ORAL JELLY

KAMAGRA GEL ORAL JELLY

Kamagra Gel – Oral Jelly je tekući gel i korisiti se za liječenje erektilne disfunkcije. To je najbolji lijek koji je odobren za liječenje poremećaja erekcije kod muškaraca. Aktivni sastojak Sildenafil Citrate je dostupan u tekućem obliku i proizvodi se klinički u prostorijama tvrtke Ajanta Pharma.
Pakovanje Kamagra gela sadrži 7 kesica gela (želea) različitih voćnih ukusa. Fenomenalan proizvod za rešavanje problema impotencije koji je osvojio svetsko i naše tržište. Kamagra gel je praktičan za upotrebu, deluje već nakon 20-40 minuta i dejstvo mu traje najmanje 6 sati.
U tom periodu učiniće Vas pravom sex mašinom. I na najmanji nadražaj Vaše partnerke doživećete veoma jaku erekciju koja traje znatno duže nego obično. Ovaj preparat mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo.
Iskustva ljudi sa Kamagrom su neverovatna. U dosadašnjem radu, sa ovim proizvodom, nemamo nezadovoljnog korisnika. Zato iskoristite našu ponudu i poručite preparat za potenciju putem našeg web sajta ili putem telefona. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili Vam je potreban savet, budite slobodni da kontaktirate.

KAKO KAMAGRA DELUJE?

Kamagra djeluje tako što dovodi do povećane prokrvljenosti I napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odliv krvi iz penisa (gubitak erekcije), da djeluje, tako da erekcija mnogo duže traje. Da bi kamagra djelovala potrebna je seksualna uzbuđenost.

SASTAV

Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE

Preporučena doza je jedna kesica (100 mg), 20-40 minuta prije seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbjednih doza u toku jednog dana je (100 mg). Način primjene KAMAGRE u gelu: kesice su namjenjne za peroralnu primjenu, sadržaj se istrese direktno iz kesice. Opća preporuka je da se kesica gela popije na prazan stomak zbog boljeg dejstva. Ne treba uzeti više od jedne kesice u toku 24h. Nakon uzimanja kamagre preporučljivo je popiti čašu vode.

ZAKLJUČAK

Prema jednoj anketi, Kamagra Gel je preparat koji odgovara muškarcima svih starosnih skupina. U našoj online prodavaonici pacijenti mogu naručiti samo originalan lijek sa hologramom na kutiji. Svi dosadašnji korisnici mogu potvrditi visok stupanj djelotvornosti Kamagra Gel preparata.
Liječnici sve više naglašavaju da poremećaj erekcije se može pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi muškaraca.
Sastojci u preparatu Kamagra Gel podiće vaš seksualni život na najveću moguću razinu. S pravodobnim liječenjem, svaki pacijent, čak i onaj s najtežim seksualnim poremećajima, može se imati savršen seks. Muškarci koji koriste ovaj lijek ne moraju brinuti o komplikacijama i uvijek će biti izuzetno zadovoljni rezultatima.
Zahvaljujući djelovanju glavne supstance Sildenafil Citrat, željena erekcija se razvija u muškom tijelu i traje do kraja seksualnog čina.
Možemo vam jamčiti da će vaš seksualni život u budućnosti biti potpuno bez problema.

KAKO KAMAGRA GEL UTJEČE NA VAŠ PENIS I KOLIKO BRZO POMAŽE KOD POREMEĆAJA EREKCIJE

Potrebno je oko sat vremena da se Kamagra Gel potpuno upije u sustav, a prosječno vrijeme potrebno za erekciju je 27 minuta.
U roku od sat vremena vaš ljubavni život može preći put od beznadežnog do fantastičnog.
Poremećaji erekcije pogađaju polovicu muškaraca u dobi od 40 do 70 godina.
Od svoje promocije i debija 1998. godine, Kamagra Gel je omogućila je milijunima muškaraca da preuzmu kontrolu nad svojim seksualnim životom i pruže sebi malo više akcije u spavaćoj sobi.
Ali, još uvijek postoje neke stvari koje ostaju pomalo upitne – koliko brzo djeluje i koliko dugo traje u tijelu?
Sada je rasvijetljeno kako djeluje na penis i kakve učinke možete očekivati iz minuta u minut, tjekom tih par sati djelovanja.
Poremećaj erekcije vrlo je često stanje, osobito kod starijih muškaraca.
Na ovaj način Kamagra Gel utječe na tijelo tijekom razdoblja od 24 sata.
Procjenjuje se da će erektilnu disfunkciju, do neke mjere imati polovica svih muškaraca u dobi između 40 i 70 godina.
Definira se kao nemogućnost postizanja i održavanja erekcije.
Proizvođači pilula za erekciju preporučuju uzimanje sat vremena prije spolnog odnosa.
No studije sugeriraju da bi to moglo funkcionirati i prije nego što je, ako je vjerovati britanskom tjelu koje se bavi zdravljem i ljepotom.
Neki muškarci mogli su se seksati u roku od 12 minuta nakon uzimanja Kamagra Gela.
I dok se maksimalna koncentracija lijeka postiže otprilike sat vremena nakon uzimanja, prosječno vrijeme potrebno muškarcima da postignu erekciju bilo je oko 27 minuta.
No, četiri sata nakon uzimanja, u krvotoku je tek upola manje nego u trenucima maksimalne koncentracije.
Čak i 10 do 12 sati nakon uzimanja, lijek je i dalje bio prisutan u krvotoku i muškarci su još uvijek mogli postići erekciju dovoljno jaku za seks, iako nije trajala toliko dugo.
Potrebno je 24 sata da lijek potpuno izađe iz čovjekova sustava.
Kamagra Gel pomaže čovjeku da postigne erekciju širenjem krvnih žila u penisu.
Evo što se događa korak po korak.
PRVIH 12 MINUTA
Tijelo veoma brzo apsorbira gel, a neki muškarci mogu dobiti erekciju u roku od 12 minuta.
Kamagra Gel se probija u krvne žile tijela, što će s vremenom dovesti do erekcije.
Čovjek mora biti seksualno uzbuđen da bi Kamagra Gel djelovala – nije sve baš onako jednostavno kako izgleda u komičnim scenama sitkoma i televizijskih programa.
Studija u British Journal of Clinical Pharmacology pokazala je da je muškarcima s erektilnom disfunkcijom trebalo od 12 do 70 minuta da postignu erekciju nakon što su uzeli lijek.
Neka srednja vrednost za većinu muškaraca u istraživanju, bila je oko 27 minuta.
Utvrđeno je da učinci svake od doza traju najmanje četiri sata.
ZA 27 MINUTA
Ovo je vrijeme kada je većina muškaraca u studiji dobila erekciju.
Lijek se veže na skupinu enzima zvanih PDE 5 (fosfodiesteraze tip 5), koji razgrađuju spoj nazvan cGMP (ciklični guanosin monofosfat) koji smanjuje protok krvi u penis.
To sprječava rad enzima, čime se održava stabilan protok krvi u penisu.
Nakon što su uzeli preparat, neki su muškarci mogli dobiti erekciju nakon 12 minuta, dok je većina morala pričekati 27 minuta.
Vrijeme maksimalne koncentracije lijeka i erekcije – 57 minuta.
Kamagra Gel postiže vrhunac učinka u roku od sat vremena od uzimanja.
U ovom trenutku doseže najveću saturaciju aktivnog sastojka u krvi, zbog čega liječnici preporučuju muškarcima da ih uzimaju sat vremena prije nego što požele spolni odnos.
Ako je uzet s hranom, može doći do odgađanja efekta i do sat vremena.
Ali pravo pitanje je koliko će dugo trajati erekcija, bilo da je u potpunosti tvrda ili tek dovoljna za penetraciju?
Studija u Journal of Sexual Medicine pokazala je da muškarci mogu držati erekciju u prosjeku 33 minute, sat vremena nakon što su uzeli malu plavu tabletu.
Osam sati nakon uzimanja, erekcije su trajale oko 23 minute, a do 12 sati nakon ispijanja pale su na samo 16 minuta.
U istoj toj studiji, muškarci koji su uzimali placebo mogli su održavati erekciju svega sedam minuta.
Muškarci su još uvijek mogli postići erekciju i do 10 sati nakon uzimanja lijeka, ali vremensko razdoblje u kojem su mogli održavati erekciju značajno se smanjilo.
NAKON ČETIRI SATA, 50% NESTAJE
Četiri sata nakon uzimanja, dostiže se vrijeme poluraspada aktivnog sastojka Kamagra Gela, što znači da je u krvi prisutno samo pola od ukupne unete količine aktivnog sastojka.
Mnogi muškarci misle da ne mogu imati spolni odnos četiri sata nakon uzimanja Kamagre, ali to je zabluda.
Upozorenje koje dolazi s lijekom glasi “ako doživite erekciju koja traje dulje od četiri sata”, trebali bi potražiti liječnički savjet – što je kod nekih muškaraca moglo izazvati zabunu.
Ali to vrijedi samo ako je muškarac doživio četverosatnu neprekidnu erekciju.
DESET SATI KASNIJE
Možda mislite da je lijek do sada napustio vaš sustav – ali nije.
Muškarac još uvijek može dobiti erekciju, cjelih 10 sati nakon uzimanja lijeka.
Kao što je pronađeno u studiji u Journal of Sexual Medicine, sposobnost postizanja erekcije ne smanjuje se, već se smanjuje samo vremensko razdoblje tjekom kojeg muškarac može održati erekciju.
Studije su također otkrile da je nakon četiri tjedna liječenja, gotovo 100 posto muškaraca uspjelo dobiti jaču erekciju nego prije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu
    Scroll to Top