KAMAGRA ŠUMEĆE TABLETE

18.00KM

KUPI VIŠE I UŠTEDI!

5 kutija 80 KM – ušteda 10 KM
10 kutija 130 KM – ušteda 50 KM
Količina Cijena
1 - 4 18.00KM
5 - 9 16.00KM
10+ 13.00KM

Opis

PRIMJENA:

1 sat prije seksualnag odnosa.

DJELOVANJE:

Povoljno deluju na protok krvi u polnom organu muškarca. Produžavaju erekciju i odlažu ejakulaciju.
Kamagra Šumeće Tablete imaju veoma prijatan voćni ukus, a u odnosu na druge preparate za potenciju ovo sredstvo se odlikuje bržim djelovanjem (svega 10 minuta nakon konzumiranja tablete).
Jedna Kamagra Šumeća Tableta sadrži 100 mg sildenafil citrata, što je i preporučena dnevna doza ovog preparata. Pošto veoma brzo počinje da djeluje, Šumeću Tabletu je najbolje koristiti najviše 30 minuta prije seksualnog odnosa. Ovaj preparat je predviđen za peroralnu upotrebu, jednu šumeću tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti na iskap. Kod većine muškaraca dovoljno je i uzimanje jedne polovine tablete. Zavisno od općeg stanja organizma konzumenta, a prije svega od stanja krvnih sudova polnog organa, kao i u zavisnosti od toga da li je korisnik aktivni pušač, da li redovno konzumira alkoholna pića i kakav način ishrane preferirira, dejstvo Kamagra šumeća tablete obično traje od 4 do 6 sati, a najviše 12 sati.
Sildenafil citrat omogućava snažnu selektivnu inhibiciju cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5), koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu muškog spolnog organa. Preparat nije direktni relaksant, već podstiče relaksantno djelovanje azot monoksida (NO) u kavernoznom telu, tako da je pravilno farmakološko dejstvo Kamagra gela uslovljeno seksualnom stimulacijom. Kada je seksualna stimulacija prisutna, aktivira se NO/cGMP sistem, dolazi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafil citrata, što smanjuje razgradnju cGMP-a i dovodi do njegove povećane koncentracije u corpus cavernusumu penisa. Kao aktivni sastojak Kamagra Šumećih Tableta, sildenafil citrat se vezuje za specifične receptore krvnih sudova penisa i na taj način doprinosi vazodilataciji, tj. blagom širenju krvnih sudova, što opet omogućava da krvni sudovi muškog spolnog organa imaju veći dotok krvi. Na taj način erekcija postaje izraženija i dugotrajnija.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KAMAGRA ŠUMEĆE TABLETE”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu
    Scroll to Top