KAMAGRA BOMBONE

15.00KM

KUPI VIŠE I UŠTEDI!

5 kuitja 65 KM – ušteda 10 KM
10 kutija  110 KM – ušteda 40 KM
Količina Cijena
1 - 4 15.00KM
5 - 9 13.00KM
10+ 11.00KM

Opis

PRIMJENA:

1 bombona 20-40min. prije seksualnog odnosa (aktivnosti).
DJELOVANJE:
Da bi bombona djelovala potrebna je seksualna uzbuđenost.
Ovo je preparat za potenciju čija je osnovna namJena eliminisanje problema prouzrokovanih erektilnom disfunkcijom. Ovo sredstvo gotovo momentalno počinje da djeluje, tako što pojačava seksualnu stimulaciju kod osoba muškog spola i omogućava da potencija i erekcija budu na najvišem nivou tokom cijelog seksualnog čina. Takođe, konzumiranje Kamagra bombona sprečava prevremenu ejakulaciju, tako da se trajanje seksualnog odnosa povećava.
Ovaj preparat u vidu Kamagra bombona u stvari predstavlja poboljšanu varijantu Kamagre u gelu, stimulativnog sredstva koje je u rekordnom roku zavladalo najprije svetskim, a potom i našim tržištem.

SASTAV KAMAGRA BOMBONA -TABLETE

Kamagra bombona je sildenafil citrat u obliku TABLETA. Jedna tableta KAMAGRA BOMBONA se sastoji od 100 mg sildenafila i od pomoćnih supstanci (mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata itd.). Aktivna supstanca sildenafil je jak selektivni inhibitor cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5) koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa.
Kamagra bombone ne djeluju kao direktni relaksant, već podstiču relaksaciona svojstva azot monoksida (NO) u kavernoznom tijelu. Kod seksualne stimulacije aktivira se sistem NO/cGMP, što dovodi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafila, što dalje utiče na manju razgradnju cGMP, tako da se povećava njegova koncentracija u corpus cavernusumu muškog spolnog organa.
Dakle, da bi lijek imao farmakološko dejstvo, neophodna je seksualna stimulacija. To i jeste najveća prednost Kamagre u odnosu na druge preparate sa istom namjenom. Na ovaj način korisnici su zaštićeni od eventualnih neprijatnih situacija koje mogu nastati u slučaju erekcije u nezgodno vrijeme i na nezgodnom mijestu, što se često dešava kod upotrebe drugih stimulativnih preparata.
Dnevno se preporučuje jedna Kamagra bombona 100 mg, što je i maksimalna doza u toku jednog dana, a savjetovana doza je i sasvim dovoljna i uopće nema potrebe za konzumiranjem večih doza.
Još jedna prednost Kamagra bombona je to što ih mogu upotrebljavati i potpuno zdravi muškarci koji imaju sasvim normalnu potenciju, ali ipak žele da povećaju kvalitet svog seksualnog života.
Bez obzira na to što je kod starijih osoba muškog spola koncentracija preparata u plazmi veća i do 40 % u odnosu na njegovu koncentraciju kod mladih i zdravih muškaraca, do sada nisu zabilježeni neželjeni efekti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KAMAGRA BOMBONE”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu
    Scroll to Top