KAMAGRA GEL ORAL JELLY

15.00KM

KUPI VIŠE I UŠTEDI!

5 kutija 65 KM – ušteda 10 KM
10 kutija 110 KM – ušteda 40 KM
Količina Cijena
1 - 4 15.00KM
5 - 9 13.00KM
10+ 11.00KM

Opis

PRIMJENA:

Preporučena doza je 100mg, 1 sat prije seksualnog odnosa (aktivnosti).
DJELOVANJE:
Seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo lijeka.
Najprodavaniji proizvod za jačanje potencije na bazi Sildenafil-a, koji proizvodi Indijska farmaceutska kompanija Ajanta Pharma (www.ajantapharma.com/med.html). Pakovanje Kamagra gela sadrži 7 kesica gela (želea) različitih voćnih ukusa. Fenomenalan proizvod za rešavanje problema impotencije koji je osvojio svetsko i naše tržište. Kamagra gel je praktičan za upotrebu, deluje već nakon 20-40 minuta i dejstvo mu traje najmanje 6 sati.
U tom periodu učiniće Vas pravom sex mašinom. I na najmanji nadražaj Vaše partnerke doživećete veoma jaku erekciju koja traje znatno duže nego obično. Ovaj preparat mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo.
Iskustva ljudi sa Kamagrom su neverovatna. U dosadašnjem radu, sa ovim proizvodom, nemamo nezadovoljnog korisnika. Zato iskoristite našu ponudu i poručite preparat za potenciju putem našeg web sajta ili putem telefona. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ili Vam je potreban savet, budite slobodni da kontaktirate KAMAGRA PRODAJA NOVI SAD PREPARATI ZA POTENCIJU.

KAKO KAMAGRA DELUJE?

Kamagra djeluje tako što dovodi do povećane prokrvljenosti I napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odlik krvi iz penisa (gubitak erekcije), da djeluje, tako da erekcija mnogo duže traje. Da bi kamagra djelovala potrebna je seksualna uzbuđenost. Kamagra nije afrodizijak i ne dovodi do povećane seksualne uzbuđenosti.

SASTAV

Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE

Preporučena doza je jedna kesica (100 mg), 20-40 minuta prije seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbjednih doza u toku jednog dana je (100 mg). Način primjene KAMAGRE u gelu: kesice su namjenjne za peroralnu primjenu, sadržaj se istrese direktno iz kesice. Opća preporuka je da se kesica gela popije na prazan stomak zbog boljeg dejstva. Ne treba uzeti više od jedne kesice u toku 24h. Nakon uzimanja kamagre preporučljivo je popiti čašu vode.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KAMAGRA GEL ORAL JELLY”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu
    Scroll to Top