KAMAGRA GOLD

15.00KM

KUPI VIŠE I UŠTEDI!

5 kutija 65 KM – ušteda 10 KM
10 kutija 110 KM – ušteda 40 KM
Količina Cijena
1 - 4 15.00KM
5 - 9 13.00KM
10+ 11.00KM

Opis

PRIMJENA:

Preporučena doza je 100mg, 1 sat prije seksualnog odnosa (aktivnosti).

DJELOVANJE:

Seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo lijeka.
Gold kamagra je lIJEK za erektilnu disfunkciju i vrhunski preparat za potenciju u otklanjanju impotencije. Gold Kamagra tablete odlikuju se velikom efikasnošću zbog svog posebnom sastavu, stvorenim – Sildenafil citrata, koji je najefikasnije sredstvo za održavanje i trajanje erekcije. Priznati lijek koji se koristi u otklanjanju rane ejakulacije kod muškaraca. Vaša potencija će biti obezbedjena jer će biti na puno većem nivou nego prije upotrebe ovih tableta kao i što ćete korištenjem Gold Kamagre izbijeći preranu ejakulaciju. Na bazi svih klinički zabilježenih podataka jasno se vidi da muškarci koji konzumiraju tablete Gold Kamagre imaju u velikoj mjeri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu više da vladaju sa vremenom ejakulacije, a time kvalitetni način u zadovoljavanju sebe i svoje partnerke.

DEJSTVO GOLD KAMAGRE

Je vidno u dva aspekta djelovanja na muškarca i to na JAČINU I DUŽINU EREKCIJE i ODLAGANJE EJAKULACIJE svršavanja. U oba slučaja dejstvo počinje već posle 15-20 minuta posle konzumacije ovog lijeka za potenciju koji je priznat od svijetske federacije kontrolu lijekova

SASTAV GOLD KAMAGRE

Je kao i kod drugih kamagra preparata za potenciju, sildenafil citrat koji obnavlja erekciju i depoksina koji umanjuje osejetljivost na nadrazaj pa samim tim odlaže svršavanje. Tako da korištenjem GOLD KAMAGRE u tretiranju ovih problema možete na siguran i bezbjedan način ostvariti pravi sex bez bojazni od preranog svršavanja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “KAMAGRA GOLD”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu
    Scroll to Top