BIG PENIS ZA MUŠKARCE

35.00KM

KUPI VIŠE I UŠTEDI!

5 kutija- 160 KM – ušteda 15 KM
10 kutija – 280KM – ušteda 70 KM
Količina Cijena
1 - 4 35.00KM
5 - 9 32.00KM
10+ 28.00KM

Opis

PRIMJENA:

Uzima se jedna tableta sa čašom vode 30 minuta prije seksualnog odnosa.

DJELOVANJE:

Tablete za potenciju i povećanje muškog polnog organa, baziraju se na prirodnim sirovinama.

Što su Big penis tablete?

Još jedan u nizu biljnih preparata, koji će mnogo pomoći muškarcima su i big penis tablete. Uz pomoć big penis tableta Vaš penis će opet bii vitalan i imaćete snage za „po nekoliko puta“ tokom jedne večeri.

Dejstvo, sastav i konzumiranje

Osnovni i, moramo istaći, prirodni sastojak je žensen. Kod biljke žensen se korijen koristi za izradu lijeka big penis tableta. Najstariji zapisi koji spominju pozitivna dejstva ovog lijeka su još iz drevne Kine.
Korijen ove biljke su oni nazivali na svojstven način – korijenom života. Po njihovim proučavanjima, a što se kasnije i dokazalo u laboratorijama širom svijeta, korijen žensena usporava proces starenja, a uz to – zadržava se snaga, mentalna i fizička svježina. Sve je ovo navelo moderne naučnike da korijen ove biljke unesu u tablete big penis.
Sve ono što su drevni Kinezi rekli – ispostavilo se kao istina. Uz pomoć žensena, odnosno, big penis tablete, Vi ćete zadržati Vašu vitalnost i svježinu, a to se direktno prenosi na Vaš polni organ. Ukoliko ste pod velikim stresom, a želite da zadovoljite svoju ženu – pravi odgovor za to je big penis tableta. Doživjećete maksimum, kako Vi, tako i Vaša lijepša polovina.
Stres će biti Vaša ružna prošlost i bićete skoncentrisani samo na ovaj trenutak i na taj način ćete moći da zadovoljite svoje seksualne potrebe. Takođe, ekstrakt koji se nalazi u big penis tabletama, točnije isti taj žensen – podstiče reproduktivni sistem, cirkulaciju krvi u organizmu – što je od vitalnog značaja kod erekcije. Efekti ovog lijeka se ispoljavaju najbolje kada se lijek konzumira duži vremenski period. Big penis tablete se konzumiraju sa čašom vode. Uzima se jedna kapsula u 24 sata, znači ne smije se pretjeravati, a dejstvo počinje da se uočava već nakon 20 minuta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “BIG PENIS ZA MUŠKARCE”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu
    Scroll to Top