MACUN (TURSKI) MED 240 grama

35.00KM

KUPI VIŠE I UŠTEDI!

5 tegli 160 KM – ušteda 15 KM
10 tegli 280 KM – ušteda 70 KM
Količina Cijena
1 - 4 35.00KM
5 - 9 32.00KM
10+ 28.00KM

Opis

ŠTO JE TO TURSKI MED?

Turski med za potenciju je lijek koji se sastoji od nekoliko komponenata, odnosno endemskih biljaka. Kako bi se postigli željeni učinak lijeka, sve biljke moraju biti u određenom postotku.
Upravo taj određeni balans proizvodi željene efekte, odnosno poboljšava funkcioniranje preparata kod oba spola. Ono što je interesantno jeste da je Macun Med poznat od davnina u Aziji.
Kroz povijest, mnogobroje studije su dokazale da je Turski med svojom učinkovitosti poboljšavao seksualno zdravlje. Oba spola, bez obzira na dob, su imala puno bolji seksualni život i spolne odnose nakon uporabe ovog proizvoda.
Primarna uporaba Macun Med preparata jeste za liječenje erektilne disfunkcije kod muškaraca te lakšeg postizanja orgazma kod ženskog spola.
Pored toga, žene su osjećale olakašnje tijekom menstrualnih ciklusa kada su koristile ovaj medikament pa se s toga može koristiti i u tu svrhu.
Iznad svega, nikakve nuspojave ili kontraindikacije se neće pojaviti što znači da je isti 100% siguran.

KAKO SE KORISTI TURSKI MED?

Treba reći da Turski Med, nakon spravljenja, nije u čvrstom obliku ili u obliku meda kako se da zaključiti. To je zapravo sirup koji se konzumira oralno, po mogućnosti 30 minuta prije seksa.
Eksperti preporučuju da se uzima jedna kafena žlica ovog sirupa svakodnevno kako bi se postigli rezultati. Dnevna doza važi za oba spola a treba reći da ne treba istu prekoračivati.
Općenito govoreći, ne možete pretjerati sa uporabom, ali je poželjno pridržavati se propisane doze. Ukoliko Vam se desi da jedan dan preskočite dozu, nema potrebe da istu nadoknadite.
Samo nastavite sa normalnom uporabom, jer \„dupla doza\“ zasigurno neće poboljšati rezultate. Takozvani \„overdose\“ nije moguć, bez obzira na količinu koju unesete u Vaš sustav.
Samo nastavite sa normalnom uporabom, jer „dupla doza“ zasigurno neće poboljšati rezultate. Takozvani „overdose“ nije moguć, bez obzira na količinu koju unesete u Vaš sustav.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI NAKON UPORABE MACUN MED PREPARATA?

Bez obzira na dozu koju unesete, zasigurno nećete imati nuspojave niti kontraindikacije. Nakon uporabe Macun Med preparata, možete očekivati određene benefite koje će Vam isti pružiti. Kako su efekti malo drugačiji kod dva različita spola, ispod su isti i navedeni radi lakšeg raspoznavanja.
Muškarci:
Čvrsta erekcija koja može trajati po nekoliko sati
Uvećan broj spermija
Veće samopouzdanje
Ojačan libido, kao i jaka seksualna moć.
Žene:
Veoma jaka želja za seksualnim odnosom
Dosta manja doza straha
Pojačana razina estrogena
Jako lučenje vaginalnog sekreta.
Sve koristi se mogu postići i uz pomoć nekih drugih afrodizijaka, ali je problem u tome što više od 98% tih pripravaka izaziva prateće neželjene efekte.
Turski med je prirodan afrodizijak koji se u istočnjačkoj medicini koristi stoljećima, i uspješno neutrališe probleme seksualne prirode.

JE LI OVO PRIRODAN PREPARAT?

Turski med je afrodizijak koji je baziran na prirodnim sastojcima. Ne sadrži ni jednu kemijsku komponentu pa tako ne stvara ni ovisnost, niti proizvodi nuspojave.
Osim toga, priznat je kao prirodni preparat za liječenje erektilne disfunkcije kao i za poboljšanje seksualnog zdravlja.
Macun Med je siguran za redovitu uporabu kod muškaraca i žena.

OD ČEGA SE SASTOJI TURSKI MED?

Turski Med Macun Med se dobija kombinacijom endemskih biljaka. Biljni ekstrakti se miješaju u određenoj količini, tako da daju visoku kvalitetu i siguran afrodizijak. Ispod su navedeni svi sastojci, koji su ukratko i opisani.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “MACUN (TURSKI) MED 240 grama”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

0
    0
    TVOJA KOŠARICA
    Tvoja košarica je praznaPovratak na kupovinu
    Scroll to Top